Regler for JavelForum

Forslag til endringer og forbedringer av Forumet

Regler for JavelForum

Postby atlecm » Thu Dec 08, 2005 8:20 am

Javel...finnes mye styr å holde styr på... Er jo kommet nye lover som også omhandler slike ting som dette forumet. Har funnet noen regler som brukes på et annet forum, og som jeg frekt og freidig har kopiert og forandret litt på. Hva syntes dere? VEEELDIG seriøst?



Regler for bruk av JavelForum (JF) diskusjonsforum

Du er personlig ansvarlig for innholdet i innleggene du publiserer, og vil holde JF skadesløs for ethvert eventuelt krav fra tredjeperson som følge av dine debattinnlegg.

JF sitt ansvar for forumets innhold som tjenesteyter reguleres av Ehandelsloven. Loven gir oss rett og plikt til å redigere innholdet i eller slette poster når vi selv blir eller gjøres oppmerksomme på ulovligheter og regelbrudd av andre. Dette må respekteres.

Det er ikke tillatt å trakassere meddebattanter eller tredjeperson. Diskuter sak, ikke person! Det tillates derfor ikke å nevne navn på personer ansatt i firmaer uansett om det er i positiv eller negativ sammenheng.

Du kan ikke skrive, laste opp, linke til eller på annen måte publisere noe som kan medføre straffeansvar, være ærekrenkende, rasistisk, truende, obskønt, pornografisk eller på annen måte er i strid med norsk lov.

Du forplikter deg til å følge norske opphavsrettsregler. Du kan ikke kopiere artikler som er publisert i andre medier. Du kan imidlertid sitere korte utdrag, men da med tydelig referanse til hvor artikkelen har vært publisert og hvem som har skrevet den.

Du forplikter deg til ikke å krenke privatlivets fred.

Gjentatte postinger av samme innlegg, såkalt "spamming", forsøk på å avspore debatten, eller andre forsøk på å ødelegge debatten er ikke tillatt.

Hold en saklig tone i dine innlegg.

Innlegg må skrives på norsk, svensk, dansk eller engelsk.

JFs diskusjonsforum kan kun brukes på en ikke-kommersiell måte. Det er ikke tillatt å poste innlegg som inneholder reklame for egen virksomhet, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner og lignende. Omtale av firmaer og/eller produkter man ikke har egen næringsinteresse i er tillatt.

JF forbeholder seg retten til på et hvilket som helst tidspunkt å redigere eller slette innlegg vi mener er i strid med våre regler. Videre forbeholder vi oss retten til, uten forvarsel, å nekte brukere vi mener ikke overholder grunnreglene, adgang til å poste nye innlegg i diskusjonsforumene. Vi forbeholder oss også retten til å fjerne eller flytte innlegg som ikke holder seg til temaet i den debattgruppen det er postet i.

JF tillater ikke innlegg som er trakasserende, bevisst sprer usannheter eller som på annen måte vil oppfattes som upassende. Søk å vise respekt for menneskers egenart og identitet, privatliv, rase, nasjonalitet og livssyn. Debatten blir bedre uten nedsettende kommentarer om andre.

Administrator og moderatorer i JF vil ikke kunne føre kontinuerlig oppsyn med hva som postes på forumet og er i følge Ehandelsloven heller ikke forpliktet til dette. Vi henstiller til alle brukere om å følge ovennevnte regler. Om du kommer over innlegg som du mener bryter med våre regler og/eller norsk lov er det din plikt som bruker/leser å varsle JF på epostadressen post@atlecm.com slik at vi kan ta nødvendige skritt.
Atle Coward Markussen
www.atlecm.com
User avatar
atlecm
En av JavelForums konger
 
Posts: 3370
Joined: Tue Jun 28, 2005 7:02 pm
Location: Kristiansand/Lillesand/Longyearbyen
Skype: atlecm

Return to Forslagsforum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron