Jeg er imponert over Forum Polizei's bravader på kjøkkenet. Og når det gjelder navnet på retten er det jo fullt lovlig å tilegne seg det dersom ingen andre har gjort det. Først til mølla osv.
Her et tips fra Klausens kjøkken. Verdt å nevne at dette er mat-for-1-mat, og ikke familieporsjoner. Det kommer også fram av målene. En annen ting er at dette er laget på den ene kokeplaten jeg har til rådighet for tiden med stor sukess.
Klausens hurtigmat nr 1
Kok opp vann. Ha i litt salt og litt olivenolje. Også godt med litt vinegretto for smakens skyld. Når det faller seg natrulig hiver du oppi ca 1 neve pasta (skruer, penne, fucili, spirali eller makaroni) og la det ordne seg selv.
Del en pk kjøttdeig i 3. Hiv to deler i frysa, og gjør den siste klar for steking.
Kutt opp 1fd hvitløk, 1 rød chili, 1 chalottlauk til finhakk-ish. Dette skal stekes sammen med kjøttdeigen.
Kutt opp 1/2 løk, 1/2 paprika, og litt squash hvis du har. Disse er litt mer grovhakket. Har du purre slenger du oppi litt av det og.
Åpne en boks med skivet champignon, eller kutt opp litt fersk hvis du har det tilgjengelig.
Nå er sannsynligvis pastaen ferdigkokt. Hel den over i et sold/dørslag/sil og sett stekepanna på den allerede varme platen. Ha litt solsikke- eller rapsolje i panna og ha i litt ingeførkrydder. Hiv oppi hvitløken og det andre som skal stekes med kjøttdeigen, og så kjøttdeigen. Når denne begynner å bli toppers slenger du oppi resten av remediene som du kuttet opp ista. Slå deg løs i krydderhylla. Tips er kvernet pepper, Berbere, chili, Garam Masala, Provence, Cayenne og/eller evt litt Natvigs. Ta litt tomatpuré og litt Dijon-sennep i og rør det hele godt inni. Til slutt tar du litt fløte eller rømme (evt naturell yoghurt) i for å dempe toppene på chilismaken.
Hell pastaen i en bolle og tøm det du har stekt oppi. Rør rundt så det fordeler seg i hele bollen. La det stå litt for ikke å være så varmt når du begynner å spise.
Have enjoy
After I saw the light I started to fear the dark.
Before I didn't know about the shadows, but now i know they are there in the dark even though I can't see them.
So I stick to the light